Jelentkezzen most az INGYENES

próba-óránkra!

 

 

Angol órák

Skype programon keresztül, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Minden amire szüksége lesz: számítógép,mikrofon és az ingyenes skype program

Ingyen könyvek

Diákjainknak ingyen biztosítunk tananyagot

Tanáraink

Kivétel nélkül az összes tanárunk angol anyanyelvű és széleskörű munkatapasztalattal rendelkezik

Alacsony árak

Mi bebizonyítottuk,hogy az online angol órák elérhetőek lehetnek mindenki számára

Angol nyelv tanulás skype-on keresztül angol anyanyelvű tanárokkal

A tanulásnak nincs határa!

 

Itt egy pár érv azért,hogy a mi nyelviskolánkat válassza.

Kezdjük azzal,hogy csak úgy tud valaki megtanulni helyesen beszélni angolul ha olyan tanár tanítja akinek az anyanyelve angol. Ezért a mi iskolánkban csak ilyen tanárokat foglalkoztatunk, így önnek sokkal könnyebben fog menni a tananyag elsajátítása.

Ezen kívűl mi ajánljuk ezt a szolgáltatást a legkedvezőbb áron. Vesse  össze árainkat más iskolákkal vagy magán tanárokkal és bebizonyosodik arról,hogy megéri minket választani.

 

Angol tanulás gyerekeknek skype-on keresztül

Iskolásoknak is ajánjuk a tanfolyamunkat ahol a gyereke már az első órán elmerül az angol nyelv varázslatos világába. Pár hónap múlva már csodálkozni fog  a gyerekén,hogy milyen szépen tud beszélni  angolul.

 

Üzleti angol skype-on keresztül

Nyelvi iskolánkban igényelhet üzleti angol tanfolyamot is. Nálunk nem számit az,hogy ön hol tartózkodik az óra alatt,mert velünk bárhol és bármikor tudja fejleszteni az üzleti angol tudását skype-on keresztül.

 

Vizsgafelkészítés skype-on keresztül

A mi tanáraink segítenek önnek felkészülni az angol nyelvvizsgára skype-on keresztül. Felhasználva a széleskörű tapasztalatukat.

Ezen kívűl  tanáraink rugalmas munkaidőben tudják önt oktatni amikor önnek megfelel munka és egyébb elfoglaltság mellett.

Tehát ha felkeltettük érdeklődését de még nem döntötte el biztosan,hogy belevágna, ajánlanitudjuk önnek a 30 perces ingyen óránkat amivel betekintést és fontos információt szerezhet a tanfolyamunkkal kapcsolatban.