f.a.q.

Szüksége lesz számítógépre,internet kapcsolatra,mikrofonra,füllhallgatóra és természetesen skype programra.
Ez már az ön döntése,hogy beakarja e kapcsolni vagy nem.
Miután átment az ingyenes óránkon, a munkatársunk felkeresi önt és megbeszéli önnel a részleteket. Segít választani fizetési lehetőséget, képzési formát és válaszol minden kérdésére.
Igen. A mi iskolánk igazodik az ön idejéhez. Annyi a dolga,hogy a beiratkozás során megemlíti munkatársunknak,hogy rugalmas képzési időt szeretne kérni és megbeszéli vele a pontos időpontokat.
Igen, természetesen bármikor lemondhatja az órát, csak az óra kezdete előtt bármilyen formában mindenképp szóljon  a munkatársunknak vagy a tanárának.
Nem, az óráját áttesszük egy másik napra.
Ha a megbeszélt időben ön nem jelent meg és a megbeszélt kezdettől számítva 15 percig sem jelentkezett akkor lógásnak minősül és ezért a pénzt se fogjuk visszautalni. Természetesen ez nincs érvényben akkor ha kapcsolattartási problémák akadtak.
Ha az internetkapcsolat annyira rossz lesz,hogy lehetetlen lesz folytatni az órát akkor mindkét fél beleegyezése után az órát áttesszük a következő napra.
Nem kell ettől félni. Az óráinkon egy speciális metodika alapján oktatunk ezzel kiküszöböljük ezt a kellemetlen szituációt mikor a tanár és a diák nem érti egymást. Tanáraink több diákkal foglalkoznak különböző országokból és széleskörű tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren.
Azért,mert ön már az első pillanatoktól fogva elmélyűl a tananyag elsajátításában igazi angol nyelven.
Máris halja az igazi anyanyelvi angolt, megtanulja kiejteni  helyesen és megkülönböztetni a szavakat.